ДЕТСКИ ГРАДИНИ В дРАГАЛЕВЦИ

Детски градини в Драгалевци

Квартал Драгалевци е един от най-престижните в София, разположен в полите на Витоша. Освен стратегическото му разположение, което го прави идеално място за успешни инвестиции в апартаменти. Той е идеалното място за живеене, поради тази причина сега ще ви разкажем по подробно за повечето детски градини в Драгалевци. 

Ежко Бежко 

Детската градина Ежко Бежко предлага целодневна организация на обучение и възпитание, комбинирана със спорт, отдих, игри и развлечения. Нежност, топлина и грижа от опитни педагози, логопеди и психолози. Специалисти в областта на музиката и танца, изобразителното и приложното изкуство, спорта и туризма допълват ежедневието на децата. 

Частна детска градина Кита 

Кита предлага да поверите детето си на квалифицирани педагози и психолози, които ще се грижат за него в модерно изградена, самостоятелна и съвременна материална база, с двор за игра и почивка. 

Освен това предлагат чуждоезиково обучение, което използва оригинални учебни системи на престижни издателства в света, взависимост от индивидуалните изисквания на съответната възрастова група деца. 

Като най-важен ресурс определят персонала. Заложили са на висококвалифицирани професионалисти като гаранция за качествено обучение и всеотдайна грижа. Освен новаторско мислене и опит най-ценна за тях е мотивацията – да се работи с много желание и любов към децата.   

KidsVille  

KidsVille е създадена с идеята да е повече от детска градина. Тяхната цел е да му осигури среда, която да отговаря на академичните, социалните и емоционалните нужди на детето и така да направи първите му стъпки далеч от дома безгрижни и щастливи. Безопасността на Вашето дете е гарантирана. Разполагат с денонощна охрана и постоянно външно и вътрешно видео наблюдение на учебния процес.

KidsVille се намира на входа на природен парк “Витоша”. Локацията се откроява с изключителна чистота на въздуха и красива природа. В интериора са заложили изцяло на естествени материали, които създават уют и топлина. Помещенията са просторни и светли с гледка към природния парк. На разположение на децата са самостоятелни учебни и спални помещения, физкултурен, музикален и арт салони, помещение за хранене, открити площадки за игра. Детската градина разполага и със самостоятелен лекарски кабинет. 

Частна детска градина Немо 

Тя е модерна институция за качествено предучилищно образование, съхранила българските образователни традиции и предоставяща съвременни условия за развитие на личността. Тя е професионално подготвено от учителите пространство за общуване, игра, познание, и творчество където децата имат шанс за индивидуален прогрес и културен просперитет.  

Образователната политика на ЧДГ „НЕМО” е ориентирана към цялостно  развитие на детската личност и придобиването на съвкупност от  компетентности  с цел формиране на нагласа за учене през целия живот. Те възпитават, обучават, социализират и отглеждат децата с много музика, за да събудим у тях радостта от общуването с нея. Със силата на музиката развиваме интелект и креативност, възпитаваме отговорност, активност и толерантност. 

Възпитателно образователният процес е организиран по програма, одобрена от МОН. Педагогическото взаимодействие с децата се реализира в съответствие с изискванията на Държавния образователен стандарт за предучилищно образование, с приоритетно използване на игри, като водеща детска дейност и като обучителен метод.  

Частна детска ясла и градина Славейче 

Децата в детската градина са разпределени в групи по възраст, като местата в тях са ограничени. Всяка група разполага със самостоятелни занималня, спалня и санитарен възел. За обучението и възпитанието на децата във всяка от групите са на разположение педагог, помощник – възпитател и медицинска сестра. Децата в детското заведение са под ежедневното наблюдение на психолог. Два пъти седмично идва логопед, който работи с децата с говорни проблеми.  

В учебната програма присъства и обучение по английски и руски език, а при желание от страна на родителите децата се включват в група по йога и/или модерни танци.  

Частна детска градина София 

Когато Вие сте на работа, но искате детето Ви да получи същата любов, необходимите знания и щастливото детство, което заслужава, Частна Детска Градина “София” осигурява Вашето спокойствие и сигурността на детето ви. 

Екипа от отдадени и креативни учители в Частна Детска Градина „София“, се стреми да осигури благоприятна, щастлива и интересна учебна среда, която позволява на децата да придобият знания и изградят навици за цял живот. 

Ясла и детска градина „COSMOS-KIDS“ 

Английската ясла и детска градина „COSMOS-KIDS“ е нова образователна стратегия за иновативна грижа за деца. Разработиха концепция, обхващаща дневна ясла и детска градина. По този начин децата се развиват като самоуверени и успешни личности. Техният ангажимент е преди всичко да ги възпитат като лица, вдъхновени да учат през целия си живот.  

Тя има за цел да запознае децата в многоезичната среда. Децата в COSMOS KIDS са от различни националности и растат отворени и толерантни към расата и религиозния произход.  

Les Petits Princes 

Новооткритата детска градина на френски език е, доколкото знаем, уникална в София. С капацитет от 25 деца от 1 до 6 години детската градина и детската градина предлага изцяло френскоезична среда и алтернатива на френското училище от ранна възраст. Децата се учат по оригинален френски учебен план. Разположен в модерна къща с голяма градина в Драгалевци, Les Petits Princes предлага целодневна (08: 00-18: 00) и полудневна грижа. Специалната физкултурна зала с меко оборудване за игра означава, че малките деца ще имат възможността да играят, дори когато времето е лошо. Има и опция за органичен обяд. 

Комплекс “Mountain Hills” 

Alfa Build ви предлага за продажба апартаменти в изключително луксозния комплекс „Mountain Hills“ който е разположен в полите на Витоша, в квартал Драгалевци, предлагащ спокойствие, комфорт, стил и класа. Ексклузивната и отлична локация дава възможност на живеещите да се възползват, както от непосредствената близост до национален парк Витоша така и от изключително лесния и бърз достъп до централната градска част на София, както и до всички детски градини в Драгалевци. 

Освен стратегическото местоположение на сградата, районът може да се похвали с отлична инфраструктура, тишина и спокойствие. Най-апетитни са мезонетите с двор, в малката бутикова сграда, състояща се само от 8 мезонета. С покупката на такъв апартамент с двор в София, придобивате предимството да живеете в къща, но с по-малко грижи по нея.