Какво ни кара да се чувстваме спокойни в новия си дом?

спокойствие в нов дом

Повечето хора в определен етап от живота си мечтаят да се заживеят в нов дом. Колко е важно при преместването да изпитате чувството на сигурност и спокойствие в нов дом. Това усещане, променя живота ви към по-добро, променя начина на мислене и ви дава усещане за стабилност и уверено предприемане на нови стъпки в живота, за преминаване на следващ етап.

Ако вашият момент за покупка на ново жилище е дошъл, едно от най-важните неща, които трябва да направите е да проучите добре пазара на недвижими имоти.

Наемете професионален брокер, който не само да ви намери желаното жилище, но да ви посочи силните и слабите страни, да проучи добре историята на имота и на сградата.

Финансово предимство при директна покупка от инвеститор

Другият вариант е директно да се свържете с инвеститора на сградата, от който можете да получите най-изчерпателна информация от първи източник.

Ако сте решили да закупите жилището с кредит, и сте обмислили добре финансовия си план за в бъдеще, споделете това с инвеститора от който закупувате новото жилище, за да намерите най-доброто решение.

Спестявате от ремонти

Предимството на закупуване на имот ново строителство е, че имате гаранция от  строителната компания. Използвани са най-новите технологии за безопасност, най-добрите за момента строителни материали, шумоизолиращи и енерго спестяващи. Също можете да се консултирате с техническо лице, което да инспектира състоянието на новия апартамент / мезонет / къща, който купувате и да ви помогне да забележите проблеми, на които да намерите решение преди да се нанесете. И така да си осигурите желаното спокойствие в новия дом.

Повече свободно време и спокойствие в нов дом

След преместването ви в новия дом, можете да се отдадете на приятните детайли по мебелирането и подреждането на вашия дом, като отново изпитате чувството на спокойствие и сигурност, че ако нещо окаже дефект или протече, вие не трябва да отделяте средства за поправката му, в сравнение с варианта ако сте закупили имот старо строителство в което, ако протече покрива вие ще трябва да търсите средства за поправката му.

Вашият нов дом е създаден за вашия начин на живот и личен стил. Когато се нанесете, не е нужно да се притеснявате, че ще прекарате месеци в развалянето и прекрояването на старата кухня, така че да е по-удобна и да отговаря по-добре на вашето семейство и начин на живот. Няма да се налага да се учите как да махнете старите тапети, които предишният собственик е смятал за добра идея. Всичко, което трябва да направите, е да решите какви нови мебели и аксесоари искате за новия си дом.

Ниски сметки

Новият дом е с около 30% по-енергийно ефективен от дома, построен само преди 10 години. Съвременните строителни практики, по-добра изолация, енергоспестяващи уреди и много други взети заедно намаляват месечната ви сметка за комунални услуги.

Дори и да не сте готови да покриете покрива си със слънчеви панели, пак можете да спестите пари, когато купувате нов дом.

Апартаменти ново строителство от инвеститор

Строително-инвестиционната компания Алфа Билд в момента изгражда няколко сгради Mountain Hills 1 и 2 в кв. Драгалевци и Pushkin Residence в кв. Бояна. Има много малко апартаменти, които са останали за продажба, плановете на които можете да разгледате от уебсайта и да се свържете с инвеститора, за въпроси и огледи.