За Алфа Билд

Предишна
Следваща

Алфа Билд е строително-инвестиционна компания, специализирана в проектиране, изграждане и продажба на жилищни, офисни и търговски площи. Създадена 2015 г., фирмата има натрупан богат опит в проектирането и изпълнението на редица проекти с частни инвеститори и по европейски програми.

Навлизането на компанията на пазара като инвеститор й дава възможност да затвори целия цикъл по създаването на сграда – от идеята през проектирането до изпълнението. По този начин вниманието към детайла както и качеството на изпълнение остава изцяло под контрол.

Сградите се отличават със своя акцент върху детайлите и прогресивните решения за приспособяване към съвременния начин на живот. Алфа Билд Пропъртис и Инженеринг и техните партньори се отличават със своята модерна визия, иновативни архитектурни решения и безкомпромисно строително изпълнение.

Екипът на Алфа Билд Пропърти е съставен от висококвалифицирани професионалисти, осигурявайки експертни познания във всички области от проектите. Този динамичен екип гарантира високо качество на изпълнение, стилен и уникален дизайн, персонализира екстериорите и интериора, за да подобри околната среда и култура.