„PUSHKIN RESIDENCE” e новият инвестиционно-строителен проект на компания „АЛФА БИЛД“. Разположена в полите на Витоша планина, жилищната сграда съчетава модерната архитектурна линия, функционалност и изчистен дизайн с уюта на обитаване, удобствата на средата и чистият въздух на планината.

лукс апартаменти в Бояна

Локацията на сградата осигурява уникален за столицата стандарт на градски живот.

Pазположена в един от най-престижните квартали на гр. София – Бояна, в непосредствена близост до правителствена резиденция Бояна и с лице на бул. Пушкин – сградата притежава всички необходими за делника директни транспортно връзки с административния и търговски център на гр. София.

В непосредствена близост са училища, детски градини и търговски обекти.

От друга страна – комфортът от близостта на планината, спокойствието и тишината на квартала в съчетание с разнообразието на зелените зони и местата за спорт и отдих през уикенда осигуряват качество на живот характерно за курортните зони.

Сградата представлява пет етажна жилищна сграда, организирана с главен вход от бул. Ал. Пушкин.

Оформено е просторно входно фоайе с място за изчакване. Сигурността на обитателите е решена чрез контрол на достъпа и видеонаблюдение. Всички обслужващи площи са решени в луксозно изпълнение и естествени облицовки.

Паркингът е разположен в сутеренния етаж на сградата, осигурява необходимия брой паркоместа за автомобили, места за паркиране на велосипеди и съответните за всяка жилищна площ складови площи.

На мансардните етажи на сградата са развити т.н. „пентхаус“ апартаменти, на две нива, притежаващи уникална панорама, просторни и мултифункционални тераси, и вътрешни разпределения с възможности за вариации на пространствата и свобода при избора на интериорен дизайн и решения.

апартаменти в полите на Витоша