Мезонет с панорамна тераса или двор в драгалевци

продава мезонет в Драгалевци

Има красиви мезонети по целия свят, обаче, мезонетите Mountain Hills в Драгалевци са най-хубавите и удобни и сега ще ви обясним защо. Но преди това ви препоръчваме да им хвърлите едно око тук – продава мезонет в Драгалевци

Мезонет с усещане за къща

Едно от най-важните предимства на мезонета е че ви предоставя удобствата и уюта на една къща без излишната поддръжка и грижа за нея, както и допълнителните инвестиции. Разполагате с двор или панорамна тераса с невероятен изглед към Витоша или града, която е достатъчна за да се докоснете до природата от собствения си дом. 

По-изгоден вариант и споделени разходи

Обикновено мезонетите са много по-достъпни от къщите. Ако не сте притеснен да споделяте определени елементи от сградата, мезонетът може да бъде най-добрият избор за вас. 

Но Алфа Билд са помислили и за това – входа на всеки мезонет е ситуиран на различно ниво, така, че почти няма да се засичате със съседите си, ако умишлено не ги поканите на коктейл на прекрасната си панорамна тераса.

 Животът в мезонет означава споделяне на определени общи зони. Разходите са разделени по равно между жителите, което ви позволява да се възползвате от чист, добре поддържан екстериор.

Елементът на общността

Когато живеете в мезонет, вие сте в непосредствена близост до вашия съседи. Въпреки че това може да не е идеално за някои хора, това може да е благословия за други. Съседите в мезонета могат да предложат спокойствие и чувство за сигурност, които може да не получите с различен тип имот.

Повече пространство

Мезонетите предлагат, освен повече пространство от конвенционалните апартаменти, но и по-добро разпределение, което може да бъде адаптирано към нуждите на всяко семейство. По този начин всеки човек у дома може да има своето пространство, без да губи общите части, които да сподели със семейството.

Разделянето на стаите на два различни етажа гарантира, че интимността на членовете на семейството също е по-голяма, като отделя дневната зона, оформена от хола, трапезарията и кухнята, от нощната зона със спалните.

Двор или панорамна тераса

Стаите на мезонетите много светли и слънчеви, с големи френски прозорци, с тераси към всяка стая, и с избор на дворче или панорамна тераса. Това гарантира изобилие от естествена светлина и е идеалното пространство за следобед със семейството или барбекю с приятели.

Няма нужда да търсите повече кой продава мезонет в Драгалевци, разгледайте възможностите, разположението и цените в в уеб сайта на Алфа Билд  и ни се обадете, за да отговорим с радост на всички ваши въпроси. 

Енергийно ефективни домове

С напредъка в технологиите и иновациите в строителството на жилища, новото строителство осигурява на собствениците на жилища по-голяма ефективност и по-малко потребление на енергия, което може да означава големи икономии на разходи за битовите сметки с течение на времето.

В миналото просто не разполагахме с материали и продукти за изграждане на домове. Които се фокусираха върху енергийната ефективност, като същевременно бяха достъпни и удобни. Електричеството и природният газ бяха много по-евтини. А разходите за отопление и охлаждане на дома не бяха нищо в сравнение с това, което е днес. Поради това енергийно ефективни мерки, като изграждане на сгради с добра изолация, просто не бяха необходими. Тъй като обаче разходите за електроенергия нарастват. Нараства и необходимостта от енергийна ефективност. В наши дни собствениците на жилища непрекъснато търсят начини да намалят потреблението на енергия и месечните разходи за комунални услуги. За щастие, напредъкът в жилищното строителство, заедно с новите строителни и енергийни кодове. Те правят енергийно ефективния дом постижим и достъпен.

Всички комплекси на Алфа Билд са далеч по-енергийно ефективни в сравнение с покупката на по-стар дом. Те са проектирани да намалят до минимум отпадъците и да бъдат по-щадящи за околната среда. Ефективна изолация на кухини и тавански помещения и модерни стъклопакети. Както и най-новите строителни материали и енергийно ефективно осветление. Това означава по- малък въглероден отпечатък, по-ниски експлоатационни разходи и по-уютни жилищни площи.

Енергийно ефективен дом

С напредъка в технологиите и иновациите в строителството на жилища, новото строителство осигурява на собствениците на жилища по-голяма ефективност и по-малко потребление на енергия, което може да означава големи икономии на разходи за битовите сметки с течение на времето.

В миналото просто не разполагахме с материали и продукти за изграждане на сгради, които да се фокусират върху енергийната ефективност, като същевременно са достъпни и удобни. Електричеството и природният газ бяха много по-евтини и разходите за отопление и охлаждане на дома не бяха толкова високи в сравнение с това, което е днес. Поради това енергийно ефективни мерки, като изграждане на сгради с добра изолация, просто не бяха необходими. Тъй като обаче разходите за електроенергия нарастват, нараства и необходимостта от енергийна ефективност. В наши дни собствениците на жилища непрекъснато търсят начини да намалят потреблението на енергия и месечните разходи за комунални услуги. За щастие, напредъкът в жилищното строителство, заедно с новите строителни и енергийни кодове, правят енергийно ефективния дом постижим и достъпен.

Всички сгради на Алфа Билд са далеч по-енергийно ефективни в сравнение с покупката на по-стар дом. Те са проектирани да намалят до минимум отпадъците и да бъдат по-щадящи за околната среда.

Ефективна изолация на кухини и модерни стъклопакети, както и  най-новите строителни материали и енергийно ефективно осветление. Това означава по-малък въглероден отпечатък, по-ниски експлоатационни разходи и по-уютни жилищни площи.