Детски градини в Бояна

Детски градини в Бояна

Щастливото и пълноценно изживяно детство е решаващо за хармонията и равновесието в живота на човека. Затова изборът на правилните детски градини в Бояна е много важен. Ще ви представим накратко различните предложения и какви са плюсовете на всяка една детска градина.  

Детска градина Росица 

Частна детска градина „Росица“ разполага с чудесена площадка. Детската градина е ситуирана в просторна сграда със слънчеви помещения и собствено отопление, отговарящи на всички санитарни и хигиенни норми. 

Комплекса разполага със самостоятелен двор и впечатляваща панорамна гледка към планината Витоша. Въздухът е чист и свеж, в близост има бързи транспортни артерии и развита инфраструктура. Учебните помещения са светли и просторни.  

Частна детска градина Лиди 

Уют и спокойствие за децата, сред прекрасната природа на Бояна – един от най-чистите райони на София. Кристалния въздух и зеленина в подножието на планината, непосредствено до гората, превръща детската градина в едно наистина уникално място за здравословно и пълноценно развитие на малките. Частна детска градина с изградени традиции в професионалното възпитание, обучение и грижи за деца. 

Детската градина се разполага в прекрасна бивша резиденция, намираща се в непосредствена близост до гората, на тиха и спокойна улица в кв. Бояна. Ежедневно децата на Лиди се докосват до природата – наблюдават катеричките и птиците, буболечките в тревата, събират листа и клонки. Кристалният въздух, тишината и спокойствието на планината, съчетани с изобилната здравословна храна и безкрайно внимание осезателно успокояват децата, а усещайки това са спокойни и техните родители. Детската градина предлага удобен собствен транспорт за децата – от дома до градината и обратно. 

Детска градина “Светлина” 

Обучението в Частен образователен комплекс „Светлина“ се осъществява по одобрена от МОН програма и авторска образователна програма на „Светлина“ с надграждане, за деца от две години и шест месеца до шест години. 

Основна цел на екипа в Частен образователен комплекс „Светлина“ е да даде на децата възможността свободно да се разгърнат, без ограничения, чрез иновативната им авторска програма. Цели се не само усвояване на умения и знания, и тяхната устойчивост, но и тяхното практическо приложение в условията на 21 век. Системата предоставя и участие на родителите в процесите на израстване на детето. Това според тях е ключът към успешната формула учител-дете-родител, която да разгърне творческия потенциал на децата. 

Частна детска градина “Сияние” 

В частна детската градина “Сияние”, децата растат в здрава и спокойна среда. Тя приема деца от 1 година и 6 месеца до 7-годишна възраст. Децата опознават игрово света, експериментират, развиват своя интелект и лични качества под грижите на опитни педагози и грижовен помощен персонал. Учебно-възпитателната работа във всички групи е съобразена с изискванията и Програмата на МОН и с международния опит. 

Чуждоезиковото обучение се осъществява програми одобрени от МОН. Ползват се помагала по Оксфорд и Кеймбридж. Английският език се овладява в учебни занимания, съчетани с игри, рисуване и песни. Така децата неусетно формират учения за устна английска реч и навлизат в един нов свят. С цел да създаде условия за по-разнообразен и пълноценен живот на всички деца, частна детската градина “Сияние” организира екскурзии в различните точки на България.  

Частна детска градина „БОЯНА” 

Екипът от педагози в частна детска градина „БОЯНА” е насочил своите усилия към създаване на уютна и топла атмосфера, в която децата се чувстват обичани, ценени и уверени в своите възможности. Времето, прекарано в детската градина, е време на радост, игри и безброй забавления. В ежедневното общуване със своите другари и възпитатели, малчуганите неусетно натрупват богат жизнен опит и получават стабилна основа от знания, умения и навици. 

Частна детска градина „БОЯНА” се помещава в уютна и обновена триетажна сграда със собствено отопление, отговаряща на всички санитарни и хигиенни норми. Разполага с три помещения за игра и занимания, три спални, лекарски кабинет, санитарни и кухненски възли. Дворът има обособени кътове за игра, оборудвани с детски съоръжения.  

Комплекс “Pushkin Residence” 

Освен правилната детска градина, трябва и да изберете най-подходящия дом за отглеждането на вашите деца. Alfa Build ви предлага за продажба апартаменти в изключително луксозния комплекс “Pushkin Residence” който е разположен в квартал Бояна. Тишината и спокойствието са несравними. Кварталът е спокоен и изолиран от градския шум  и замърсяване, с които се налага да се примиряват живущите в него. В същото време Бояна се намира в подножието на планината. Така целогодишно от зелените хълмове към вашия нов апартамент ще се спуска не само прохлада, но и чист въздух.