Продажба на апартамент в Бояна

Продажба на апартманет в Бояна

Строителната компания Алфа Билд, пуска за продажба апартамент в Бояна. Кокетна, бутикова и луксозна сграда с изключителни характеристики за съвременен дизайн, висококласни материали и отлични разпределения и площи на помещенията. 

Квартал Бояна

„Бояна” е стар софийски квартал, който първоначално е съществувал като село в покрайнините на София. Разположен е в полите на планината „Витоша”, над „Околовръстен път”, между кварталите „Драгалевци” и „Княжево”. Сега застрояването на района е предимно с нови, луксозни еднофамилни къщи с отлично оформени дворове. В центъра  на квартала все още има и по-стари къщи от 70-те и 80-те години, но облика му бързо се променя. 

Проектът е сгушен в полите на Витоша, сред чист въздух, спокойствие и комфорт. В хармония с природата комплекса предлага здравословна среда и удобства на длан разстояние в елитния квартал Бояна.

В близост до комплекса ще откриете супермаркети, детски градини, училища, ресторанти, барове, спортни и развлекателни центрове. 

Интересен факт – В „Бояна“ живеят президентът и вицепрезидентът на България (резиденция Бояна), министър-председателят и председателят на Народното събрание.

Pushkin Residence

Луксозна жилищна сграда с подземни гаражи и приятен вътрешен озеленен двор. 

Отличното местоположение на комплекса осигурява уникален стандарт на градски живот. Намираща се в един от най-престижните квартали на столицата, а именно кв. Бояна в непосредствена близост до правителствената резиденция “Бояна”.

Pushkin Residence разполага с всичко нужно за ежедневието – бърз достъп до транспортни връзки, в близост до детски градини и училища, както и до супермаркети и други търговски обекти.

Освен близостта с града, отличната локация също така ви позволява да се докоснете до природата. Комфортът и близостта на планината, спокойствието и тишината на квартала съчетани с широките зелени зони и местата за спорт и почивка през почивните дни са само някои от предимствата характерни за курортните зони.

Ателие 2

Сградата разполага с две ателиета намиращи се на приземния етаж, едно от тях вече е продадено, и поради тази причина ще ви представим второто. 

Жилищната площ с общи части е 156,46 кв.м. от които застроената площ е 140,38 кв.м. Към Ателието има озеленен двор (78,57кв.м.), който е разделен на три части – едната с изложение към града а другите две южно разположени с изглед към планина Витоша. Важно е да отбележим че абсолютно всяка стая си има отделен достъп към двора.

Освен приятните и красиви озеленени площи, ателието разполага с четири стаи – най-голямата е приемната (30,30 кв.м.) която има кухненски бокс. Също така има два кабинета са със средна площ от 15 кв.м. И двата разполагат със собствен санитарен възел.

Северното разположена стая за отдих е с размер от 16,10 кв.м. И също така си има отделен санитарен възел. Коридора е дълъг и с размер от 13 кв.м. Който осигурява достъп освен до всички стаи, така и до мокрото помещение (4,80 кв.м.) както и до складовото помещение (9,36 кв.м.). Застроените части, плюс общите и озеленените площи са общо 235,03 кв.м..

Видове апартаменти – с една или две спални

Комплексът разполага с двустайни, тристайни апартаменти и мезонети. Повечето от апартаментите в Pushkin Residence са запазени или продадени, за това днес ще ви представим само наличните, а именно тези с две спални. Поради голямото търсене, добрите цени и качественото строителство, от единадесет апартамента са останали само три за продажба – два от които се намират на втория етаж и един на първия. 

Тристайните апартаменти – с две спални (от 122 кв.м. до 139 кв.м. с общи части) са с различен и уникален по себе си дизайн, всички те имат предверие и коридор, две бани, една малка и една по-голяма спалня към които има удобен дрешник, както и широк хол в едно с кухненски бокс. Повечето разполагат с две тераси, въпреки че има и апартаменти които имат само една голяма тераса. 

Степен на завършеност на апартаментите 

Апартаментите се предават на шпакловка и замазка, с водопровод и канализация както и монтиран водомер. Входната врата “SOLID” е монтирана, а ел. Окабеляването, контактите и ключовете са поставени на място. Терасите са с гранитогрес, остъклени парапети и сифон. Дограмата е от немската компания “REHAU” – 5 камерна със стъклопакет с К-стъкло.

Отоплението е решено с моно и мулти сплит климатични системи,  като за всяка стая в жилищата ще бъдат положени тръбни връзки, с възможност за бъдещ монтаж на климатици (без монтаж на вътрешно и външно тяло). В санитарните помещения се предвиждат електрически конвекторни тела.

Продажба на апартамент в Бояна от Алфа Билд

Ако обмисляте покупката на апартамент, ви препоръчваме да вземете решението си възможно най-скоро, брокерите смятат че цените са паднали с 5-10% заради кризата по време на COVID-19. Поради резкия спад на цените и голямото търсене на имоти извън града, в квартали като Бояна и Драгалевци които са в близост до природата най-вероятно апартаментите ще бъдат разпродадени скоро, така че ако сте си набелязали нещо, най-добре би било да си го запазите!