Барбекю в партерен апартамент с двор в Драгалевци

партерен апартамент с двор в Драгалевци

Търсите ли ново жилище? Има много апартаменти в София с тераси, някои от които доста големи за да си направите прекрасно барбекю със семейството или приятели, но няма сравнение, че барбекю в партерен апартамент с двор в Драгалевци с мека зелена тревичка е най-автентичното изживяване на красиви моменти с любими хора.

Пролетта е тук, скоро последвана и от лятото и есента – предстоят ни много следобни и вечерни моменти на радост на открито.

За да ви помогнем ви предоставяме някои идеи, в които сме събрали няколко различни дизайна, които може да ви харесат и да ги приложите за своя партерен апартамент с двор в Драгалевци!

1. Живот на закрито / или на открито

Това би било идеално за влажните и дъждовни дни или дори да се използва като сянка в горещ, лепкав ден! Защо не си направите външно пространство, с покрит покрив, действащ като продължение на интериора на вашия дом? Уверете се, че барбекюто е разположено точно в покритата зона.

2. Отворено барбекю

Защо да не построите свое собствено, непокрито място за барбекю. Може също да поставите чадър, и да го използвате когато е необходимо да се предпазите от слънцето или дъжда!

3. Барбекю като развлекателен център

Перфектно за съчетаване на няколко социални повода. Може би искате да организирате филмова вечер за приятелите си или да гледате футбол, като комбинирате питиета с няколко пилешки пържолки и бургери на скара. Сложете телевизор във вашата градина на открито за най-добрата лятна вечер!

4. Цялото семейство около барбекюто

Това би било идеалното място за хранене за вашето семейство през лятото. Масата за хранене, разположена в близост до барбекто би позволила на цялото семейство да се събере заедно и да участва в приготовленията, докато докато храната се приготвя на скарата!

5. Кътчето на готвача

Може би ще предпочетете вашата станция за готвене да е по-далече от гостите и да имате собствена обособена част от градината. Оставете приятелите си да общуват, докато готвачът работи усилено!

С настъпването на нощта, а купонът все още продължава, защо не включите висящо осветление, което ще ви предаде на барбекю кътчето това вълшебно лятно усещане!

7. Съвременна трапезария

Ако предпочитате модерния дизайн, можете да смените стила и да направите барбекюто си в съчетание с мрамор, камъни или други предпочитани материали, в близост разположена мивка в същия дизайн и една голяма маса с удобни устойчиви на открито столове.

8. Станция за барбекю с гледка в партерен апартамент с двор в Драгалевци

Имате ли невероятна гледка от вашата градина? Апартаментите с дворчета в жилищния комплекс Mountain Hills в Драгалевци са с прекрасна гледка към Витоша, и дори усещате свежия планински въздух, поради близостта с планината. Идеалното място да поставете вашето барбекю и да се наслаждавате на чудесната гледка, докато приготвяте вкусна и здравословна храна.

Свържете се с Алфа Билд, за да ви разкажат повече за възможността да закупите партерен апартамент с двор в Драгалевци в Сграда 1 и Сграда 2.