ПРОДАЖБА НА АПАРТАМЕНТ В ДРАГАЛЕВЦИ

Продажба на апартамент в Драгалевци

Продажба на апартамент в Драгалевци – директно Инвеститорите Алфа Билд. Един от нашите проекти е малък комплекс, състоящ се от две сгради в кв. Драгалевци, и се нарича “Mountain Hills”.

Алфа Билд

Ние сме строително-инвестиционна компания, специализирана в проектиране, изграждане и продажба на жилищни, офисни и търговски площи. 

Компанията е създадена през 2015 г., и можем да се похвалим с богат опит в проектирането и изпълнението на редица проекти с частни инвеститори, както и по европейски програми. Алфа Билд е мястото, където динамичните професионалисти се обединяват, за да предоставят жилищни имоти от световна класа, които да отговарят на високите изисквания на клиентите ни и да осигуряват съотношение цена / качество.

Ние от Алфа Билд вярваме, че строителството е изкуство и всеки от нашите проекти е уникален и шедьовър сам по себе си. Качеството на нашето строителство, луксозното завършаване на общите части, както и просторните апартаменти и мезонети са с иновативна технология и съвременни материали, които печелят доверието на нашите клиенти.

Квартал Драгалевци

Драгалевци е квартал в София, който се намира в подножието на Витоша. Той е част от административната територия “Витоша” на Столичната община. Драгалевци е богат квартал, застроен с луксозни еднофамилни къщи, вили и хотели. Близостта му до центъра на града (7 км) и Витоша, отличната панорама и комуникации го правят изключително привлекателен за живеене, предпочитан от бизнес елита и хора с висок социален статус. Създаден преди векове, през годините той се превръща в скъпа вилна зона на столицата, а сега е един от най-желаниете за инвестиция.

Mountain Hills

Mountain Hills е жилищен комплекс, състоящ се от две сгради с красиво и богато озеленяване. 

Сграда 1 се състои от 8 бутикови мезонета, със собствени дворове или с панорамни тераси. Акт 16 на Сграда 1 се очаква през месец Ноември 2020.

Сграда 2, предлага разнообразие от апартаменти с една, две или три спални. Строителството ще бъде завършено през 2021.

Сградите са разположени около парково пространство, което е достъпно за всички обитатели на комплекса. 

Комплекса е в тих квартал, съчетаващ невероятните гледки към София и Витоша, спокойствието и свежия въздух са една от причините поради, които е толкова търсен. Намира се на 1,5 км от околовръстния път и на 20 мин от центъра на града. 

Сграда 2

Сграда 2 разполага с 18 апартамента /двустайни, тристайни и четиристайни/, разпределени на три етажа, с два отделни входа на всеки етаж, което ги прави изключително дискретни. 

На партерното ниво апартаментите са с дворни пространства. Апартаментите на втори и трети етаж са с тераси, от които се открива величествената Витоша.

Под сградата има обособен подземен паркинг, до който се достига от обща рампа откъм ул. ”Ненко Балкански”.

Апартаменти с 1 спалня

Едноспалните апартаменти (59,43 кв.м.) разполагат с уютно антре (4,68 кв.м.), практична баня (3,62 кв.м.), удобно съчетани хол и кухня (26,50 кв.м.), широко разположена спалня (13,54 кв.м.), както и естествено, югоизточна тераса (3,80 кв.м.) с достъп до хола и спалнята.

Апартаменти с 2 спални 

Двуспалните апартаменти са всеки с различен и уникален по себе си дизайн, всички те разполагат с антре, две бани, една малка и една по-голяма спалня и широк хол съчетан с кухня. Повечето са с две тераси, въпреки че има и апартаменти които имат по една.

Апартаменти с 3 спални

Триспалните апартаменти (119,81 кв.м.) са просторни, разполагащи с две тераси, голямо антре (119,63 кв.м.), с две по-малки спални (около 12 кв.м.) и една голяма (20,22 кв.м.) която е със собствена баня (3,64 кв.м.). Дневната и кухнята (26,81 кв.м.) са удобно съчетани в едно и имат достъп до две бани.

Конструкция

Строителството на сградата е монолитно със стоманобетонова конструкция. Предвидените материали отговарят на всички съвременни изисквания. Сградата е топло-изолирана и със съвременна PVC дограма. Предвидени са места за климатици по фасадата.

 

  • Покрив – стоманобетонна плоча, пароизолация от полимер-битумна мембрана, топлоизолация от екструдиран понополистерен (XPS) – 10см, полиетиленово фолио, армирана замазка за наклон, два пласта хидроизолация битумна мембрана, гранитогрес.

  • Фасади –  Дизайна на фасадите е решен като комбинация от минерална мазилка “CAPAROL“ и HPL панели с дървен фладер. Парапетите на балконите и терасите са решени с метална декоративна решетка от ковано желязо в черен матов цвят. Терасите са подчертани с бял цвят като са осигурени места за външните тела на климатиците.

  • Подземен паркинг – Подходът към подземния паркинг, ще се осъществява по покрита рампи. Той ще бъде изпълнен и предаден в следния вид: под – настилка от шлайфан бетон, сутеренни стени – видим бетон, таван – стоманобетонова плоча.

Може да откриете много повече информация степента на завършване на сградата и апартаментите в уебсайта ни.

Общи Части

В частта продажба на апартамент в Драгалевци освен площта на жилището са включени общите площи на сградата. Те са проектирани със съвременен дизайн и са изпълнени стилно и красиво с висококачествени материали:

  • Фоайе: Стените са на латекс, настилките на пода е гранитогрес а таваните с окачен гипсокартон завършен с покритие латекс. Парапетите и осветлението са направени по архитектурен проект. 
  • Асансьор: спира на пет етажа, включително и в подземния паркинг. Кабината на асансьора е с модерен дизайн – Orona (Испания модел x15).
  • Осветление: За подземния паркинг са предвидени луминисцентни осветителни тела 2x36W, с детектори за движение, които спестяват енергия. Също така е поставено евакуационно осветление за маркирането на изходите. 
  • Вентилационна система: За подземния етаж, където са гаражите тя е смукателна вентилационна система, а в санитарните възли на апартаментите вентилационната инсталация е принудително смукателна.

Алфа Билд продава апартаменти в сградата си в Драгалевци, които са различни по големина с една или две спални, също имат различни изложения, които отговарят на всеки вкус и търсене.

Продажба на апартамент в Драгалевци

Няма съмнение, че стила на живот в Драгалевци, София го прави едно от най-добрите места за живеене в цяла България, за това покупката на апартамент в Драгалевци е едно от най-добрите решения, които бихте взели. В близост до комплекса се намират детски градини, училища, спортни зали, ресторанти и заведения. А да не изключваме и прекрасните паркове и зелени площи както и чистия въздух на планина Витоша. Сега е най-подходящото време за закупуване на имот, благодарение на резкия спад на цените, поради пандемията. Разгледайте и се свържете с нас, за да обсъдим вашия избор!