Предимствата на мезонет с двор

продава мезонет с двор драгалевци

Алфа Билд е строително инвестиционна компания която продава мезонет с двор в Драгалевци. Има красиви мезонети по целия свят, но мезонетите в Драгалевци са просто най-добрите и си струва да им обърнете внимание. 

Мезонетът има огромна площ, той разполага с големи спални, огромни бани, широк двор или тераса и всичко което желаете. За големите семейства мезонетите са най-добрият вариант. Тъй като голям брой хора могат да останат заедно и да имат собствено пространство, без да полагат нужните грижи от които една къща се нуждае.

Комплексът Mountain Hills разполага с 2 сгради. А именно първата от тях е изцяло проектирана с цел осемте мезонета да са широки и просторни, с добро осветление и външно пространство (двор или тераса). 

Различните мезонети си имат различни предимства. Някой се намират на втория и третия етаж и разполагат със широка тераса а други на първия и втория, те разполагат със озеленен двор. А именно сега ще акцентираме върху тях:

Мезонети с двор

Мезонетите с двор се намиран в първата сграда на комплекса Mountain Hills, те са общо четири на брой. Всеки мезонет е с различно разположение, някой са с по-голям двор, други с по-широки спални а трети са с по-просторна дневна.

Мезонет номер 1

Първия мезонет е със североизточно/югоизточно изложение. Този е най-малкия от четирите – 125,24 кв.м. с общи части, от които 19,66 кв.м. е двор. На първия етаж се намира антрето, мокрото помещение (1,94 кв.м.), банята (3,62 кв.м.), както и естествено широката дневна съчетана с кухнята (23,89 кв.м.). Дневната е със широки прозорци от които може да наблюдавате озелененото си дворче.

Както всички мезонети разполага с две спални на горния етаж. Кралската спалня е 16,88 кв.м. широка, с ъглова тераса, а по-малката е 10,53 кв.м. с отделна, по-малка тераса. На втория етаж също така има и по-широка баня която е 6,62 кв.м. 

Мезонет номер 2

Вторият мезонет е с югозападно/югоизточно разположение – 183,90 кв.м. с общите части, от които 50,37 кв.м. е двор с гледка към Витоша. В ляво на антрето се намира банята на първия етаж която е 3,14 кв.м. след което следва дневната и кухнята. Те са с обща площ 48,51 кв.м. и има достатъчно място за всички елементи на един уютен хол. Както и пространство за направата на модерен кухненски остров. Дворът е 50,37 кв.м. което е достатъчно за създаването на уютно кътче, поставянето на барбекю както и оставяне на празно озеленено пространство за игра и забава. На втория етаж се намират малката (12 кв.м.) както и голямата спалня (15,20 кв.м.). С две отделни тераси, както и банята (3,14 кв.м.).

Мезонет номер 3

Този мезонет е най-големият от всички – 246,72 кв.м. с общи части от които 112,82 кв.м. е двор, с югозападно/северозападно изложение. В антрето се намират банята (3,14 кв.м.) както и стълбите за втория етаж. Следва дневната съчетана с кухня която е с големина 48,20 кв.м. с място за широка ъглова кухня и удобен остров. Двора, както вече казахме, е огромен, има уникален изглед към планина Витоша както и  пространство за всичко което се сетите…. На втория етаж отново се намират двете спали, по-голямата (15,20 кв.м.) и по-малката (12,48 кв.м.), както и общата баня с големина 3,14 кв.м.

Мезонет номер 4 

Този мезонет е с 174,72 кв.м. от които 67,96 кв.м. е двор, с югозападно/северозападно изложение. В антрето се намира мокрото помещение (1,94 кв.м.) както и пространство за портманто. Дневната, трапезарията и кухнята са отново съчетани в едно с големина 28,80 кв.м. Насреща се намира дворът, който е широк 67,96 кв.м. с ъглово разположение и изглед към града, за прекрасни моменти със семейството и приятели. Както останалите мезонети, този също е разделен на дневна и нощна зона. На втория етаж се намират голямата (16,88 кв.м.) както и малката спалня (10,45 кв.м.) и банята която е 3,51 кв.м.

Алфа Билд продава мезонет с двор в Драгалевци

Мезонетите на Алфа Билд наистина заслужават да им бъде обърнато внимание. Те са просторни, слънчеви и уютно проектирани за щастливите моменти със семейството и приятелите. Важно е да споменем че са с отделен вход на всеки полуетаж, и по този начин не виждате вратата на съседите в коридора, съответно има повече уединение. Ако желаете да направите оглед на някой от мезонетите. Или искате да получите повече информация за тях, не се колебайте да се свържете с нас по какъвто начин ви е удобно.